Week 2 van de crowdfunding

Ik begin natuurlijk met de link naar de crowdfundingcampagne:

http://www.voordekunst.nl/projecten/4063

We hebben een mooie en intensieve week achter de rug: weten mensen onze crowdfunding pagina te vinden? En gaan ze ook doneren? Ik beken eerlijk dat ik iedere dag meerdere keren kijk of er weer gedoneerd is 😉 . Maar het resultaat na 1 week is boven verwachting: met ruim €1800 is 33% van het totaal bedrag gerealiseerd. Maar: nu is het de kunst om ook de mensen die wat verder weg staan van dit project te enthousiasmeren om een boek te gaan aanschaffen.

Om dit doel te bereiken hebben zetten we heel wat middelen in! Natuurlijk is er de persoonlijke benadering: iedereen die ik ontmoet hoort van het project. Einde van de week heb ik op Facebook een link gezet naar zowel de crowdfundingpagina als naar dit weblog. Op Facebook is de link al vele malen gedeeld. Ook op Linkedin staat de crowdfunding aangekondigd, evenals op Twitter.

En met al deze meldingen op de social  media hebben we ook de aandacht van andere media getrokken: dinsdag stond op de on-line pagina van RTV Utrecht een persbericht over de campagne en einde van die middag had ik live een telefonisch gesprek met Marc van Amstel op Radio Utrecht/Radio M. Vrijdag was een persbericht opgenomen op de regio pagina van het Algemeen Dagblad en zaterdag kwam er een verzoek voor een interview met De Vechtstroom; hier uit Stichtse Vecht.

Deze week worden ook de flyers gedrukt die we royaal gaan verspreiden. Wil je een flyer digitaal ontvangen, mail dan naar info@inekevernimmen.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s